• Lorem ipsum
4 Oct 2021
Hielpijn bij volwassenen
Lees meer
4 Oct 2021
De 5 meest voorkomende oorzaken van hielpijn
Lees meer

Groeipijnspecialist.nl

Bij groeipijnspecialist ben je aan het juiste adres voor informatieve artikelen over groeipijn, Osgood-Schlatter en de ziekte van Sever. Daarnaast distribueren wij het supplement Oscon in Nederland, België en Luxemburg. Het Oscon supplement is een natuurlijk product en zeer veilig in gebruik.  

De specialismen van Groeipijnspecialist

Wij richten ons op aandoeningen die voorkomen bij kinderen die flink in de groei zijn en hier last van kunnen ondervinden. 

Groeipijn

De bekendste pijn die kinderen kunnen krijgen tijdens een groeispurt is misschien wel groeipijn. Één op de vijf kinderen krijgt te maken met groeipijnen. Deze pijn wordt vaak gekenmerkt door nachtelijke pijnen die voornamelijk in de knieholtes voorkomen. Ook kunnen kinderen pijn ervaren in de benen, voeten, enkels, liezen, rug of ribben. Groeipijn heeft als gevolg dat kinderen niet kunnen sporten, minder met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen, met pijn rondlopen en zich hierdoor rot voelen. 

 

Wij krijgen vaak de vraag of wij geen product hebben dat ondersteunend werkt bij groeipijn. Uit onze eigen zeer goede ervaringen raden wij het Oscon supplement aan. Zelf zijn we vroeger natuurlijk ook in de groei geweest en hebben wij veel jongens met groeipijn gezien in ons voetbalteam toen wij op hoog niveau voetbalden. Nadat een van onze ouders Oscon 15 jaar geleden voor het eerst uit Amerika had besteld, merkten wij snel verschil. Met ons vele teamgenoten.

Osgood-Schlatter

Osgood-Schlatter is een vervelende aandoening die vaak voorkomt bij kinderen die flink in de groei zijn en veel sporten. De bovenbeenspier hecht zich aan de knieschijf aan de bovenkant van je scheenbeen. Wanneer je last hebt van Osgood-Schlatter is deze pees gevoelig, verdikt of heeft een knobbel. Op het moment dat je hier last van hebt, wil je er natuurlijk weer zo snel mogelijk vanaf zijn. Geen enkele ouder vind het namelijk leuk om zijn kind in pijn te zien waardoor hij of zij niet meer kan sporten met leeftijdsgenoten. Op onze website vind je diverse artikelen over Osgood-Schlatter, waarin we meer informatie geven. 

Ziekte van Sever

Net als de ziekte van Osgood-Schlatter is de ziekte van Sever een aandoening die voorkomt bij kinderen in de groei. De ziekte van Sever is ook goed te beschrijven als hielpijn, omdat het de meeste pijnen voorkomen wanneer je aan de aandoening lijdt. Veel mensen hebben last van hielpijn omdat deze pijn vaak voortkomt uit een overbelasting van de groeischijf van het hielbeen. Vaak komen deze klachten voor bij sportende kinderen. De kans op klachten is het grootst bij sporten waar veel gelopen of gesprongen wordt zoals voetbal, basketbal, dansen, ballet of atletiek. 

De pees die het vaakst de ziekte van Sever veroorzaakt, is de achillespees. Natuurlijk wil je snel van deze pijn af en kan rekken, rust houden of het dragen van steunzolen zorgen voor genezing. Het is echter voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, waarbij de ziekte van Sever het vaakst voorkomt, lastig om stil te zitten. Om uw zoon of dochter ondanks de klachten toch te kunnen laten door sporten raden wij het Oscon supplement aan. Wereldwijd zijn er al ruim 10.000 sporters die dit supplement gebruiken om de pijn te verlichten. 

Last van groeipijn?

Bekend fenomeen bij kinderen. Echter krijgen we ook steeds vaker te horen dat volwassenen last van groeipijn hebben. Lees er meer over in onze artikelen die gaan over groeipijn.

Veilig en vertrouwd online winkelen bij Groeipijnspecialist

Via onze webshop kun je gemakkelijk en snel het Oscon supplement bestellen. Dit product bestaat uit natuurlijke ingrediënten en wordt gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding.  Onze webshop is goed beveiligd en je kunt kiezen uit diverse bekende en veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestellingen houden wij je op de hoogte van de status van de levering door middel van e-mails en track & trace codes. Onze producten worden bezorgd met de bekende bezorgdiensten. Na de bestelling heb je de producten binnen drie werkdagen in huis, we proberen altijd sneller te leveren. 


Namens het gehele team van Groeipijnspecialist wensen wij iedereen een pijnvrij leven toe. We hopen dat we jullie kunnen informeren met alle blogposts. Wij geloven erin dat de producten die wij aanbieden kunnen bijdragen aan het herstel van de beschreven kwalen. Wil je meer weten over deze aandoeningen of over ons aanbod? Aarzel niet en neem even contact met ons op!

Lees meer