• Lorem ipsum

FC den Bosch Start met Oscon

20 Mei 2021
door Groeipijnspecialist.nl

FC den Bosch x Groeipijnspecialist

Wij van groeipijnspecialist.nl zijn er trots op om te vermelden dat FC den Bosch als eerste BVO-club in Nederland de stap heeft gezet om Oscon te adviseren aan talenten uit de jeugdopleiding.

Óók bij talenten die bij profclubs spelen zijn groeipijn gerelateerde klachten (helaas) aan de orde van de dag. Dit kan zich uiten in hielpijn, pijnlijke knieholtes, Ziekte van Sever, Osgood-Schlatter en meer. Het is voor talenten natuurlijk super frustrerend om niet / minder te kunnen trainen door deze klachten. 

Wat zijn Oscon Softgels?

Oscon wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 1000 sporters en kinderen die hinder ondervinden op het gebied van groeipijn, Osgood-Schlatter, hielpijn of de ziekte van Sever. Oscon bestaat sinds 1981 en kunnen een ondersteunende bijdrage leveren bij groeipijn gerelateerde klachten. Oscon Softgels zijn samengesteld door natuurlijke producten en bevatten veel natuurlijke antioxidanten. Antioxidanten kunnen bijdragen aan het verlichten van een ontstekingsgevoel.

Voor wie is Oscon geschikt?

Wij merken dat Oscon het vaakst gekocht wordt door ouders met kinderen tussen de 6 en de 16 jaar. De laatste tijd ervaren we dat ook veel (jong) volwassenen bestellen door groeipijn gerelateerde klachten. Doordat Oscon is samengesteld uit natuurlijke producten kan het geen kwaad. Veel ouders en kinderen hebben al veel andere dingen geprobeerd en proberen Oscon onder het mom van 'baat het niet dan schaadt het niet' en zijn gelukkig erg positief. Check onze reviews.

Is FC den Bosch de enige BVO-club die Oscon gebruikt?

Op dit moment (20 mei 2021) is FC den Bosch de enige club die vanuit het medische hart aan de slag is gegaan met Oscon. Bij groeipijnspecialist.nl komen wel vaker bestellingen binnen van jeugdspelers van diverse Nederlandse profclubs. Daarnaast hebben we ook bestellingen ontvangen van ouders van kinderen die juist op proef mochten komen bij een BVO.

Oscon proberen?

Dat kan! Bestel via deze link.

Martin de Waal (Manager Medical and Performance) & David Golverdingen- Manuputty (Manager Jeugdopleiding) bedankt voor het vertrouwen! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »