• Lorem ipsum

Jeugdopleiding NAC Breda neemt het initiatief tegen groeipijn

17 Jun 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Jeugdopleiding N.A.C. Breda toont initiatief tegen groeipijnklachten!

Een tijdje geleden zijn groeipijnspecialist.nl & Jasper Somsen, Hoofdtrainer O16 / Coördinator scouting jeugdopleiding bij N.A.C. Breda met elkaar in contact gekomen omtrent een mogelijke oplossing tegen groeipijnklachten. 

Jasper gaf aan dat hij zichzelf verder aan het verdiepen is in deze klachten. Wij zijn natuurlijk blij dat de jeugdopleidingen van Nederland al bij ons uitkomen in hun zoektocht. Er zijn natuurlijk redenen voor dat dit gebeurd én dat mensen terug blijven komen bij ons.

In de jeugdopleiding van N.A.C. Breda komen, net als bij 1 op de 4 jongeren, groeipijnklachten voor. Jasper Somsen gaf hierbij aan dat er een aantal spelers al langere tijd last hebben en maar niet vooruit komen ondanks verminderde belasting en fysiotherapie op de club. In combinatie met deze klachten was Jasper benieuwd of wij iets voor elkaar konden betekenen om de jongens binnen de jeugdopleiding te helpen.

Ons antwoord: Natuurlijk! Er zijn veel goede ervaringen met het product "Oscon Softgels". Probeer dit anders even. Dit gaat dan ook gebeuren. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen dat deze maand van start gaat.

Aan wat voor klachten moet je denken bij groeipijnklachten?

Groeipijnklachten kunnen aardig uiteen lopen. Veel kinderen klagen over pijn in de knieholtes als ze in bed liggen. Er zijn kinderen die na een wedstrijd veel pijn hebben in de hakken / hielen. Moeilijk trap kunnen lopen of zelfs klachten hebben waar een label als Osgood-Schlatter, de Ziekte van Sever of Jumpersknees aan wordt gehangen.

Het komt bij enorm veel kinderen en (jong) volwassenen voor. Gelukkig zijn er ook veel dingen die je kan doen om de pijn te verlichten om snel weer aan het sporten te gaan.

Groeipijnspecialist.nl & BVO's

Steeds meer BVO's nemen de stap om Groeipijnspecialist.nl te benaderen om te kijken wat "Oscon Softgels" voor hun jeugdopleiding kan betekenen.

Eerder schreven we hier al artikelen over met:

- Sparta Rotterdam Jeugdopleiding in samenwerking met Jochem van der Meer

- FC Den Bosch Jeugdopleiding in samenwerking met Martin de Waal & David Golverdingen-Manuputty

We snappen natuurlijk dat er meer BVO's zitten te springen om producten te proberen die bij kunnen dragen aan het verlichten van groeipijn. Hiervoor kan het beste even gemaild worden naar [email protected] 

Ook iets doen tegen groeipijnklachten?

Wil jij als sporter of bezorgde ouder ook graag iets doen tegen groeipijnklachten? Dat kan! Lees op onze website informatieve artikelen en lees vooral ook eens de reviews van "Oscon Softgels".

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »