• Lorem ipsum

Bestaat er een middel tegen groeipijn?

15 Mei 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Bestaat er een middel tegen groeipijn?

Veelal zijn er vragen als het gaat om groeipijn. Over het algemeen komen deze vragen van bezorgde ouders die hun kind graag willen helpen. Een aantal van die vragen zijn ‘’Bestaat er een middel tegen groeipijn?’’ of ‘’Wat kunnen wij doen bij het hebben van groeipijn?’’. De natuurlijke voedingssupplementen van Oscon, zijn alvast een tip van de sluier. In dit artikel lichten we graag nog meer toe over de zojuist genoemde vragen.

Oscon natuurlijke voedingssupplementen

Een vraag die vaak voorbij komt is ‘’Bestaat er een middel tegen groeipijn?’’. Deze vraag wordt meestal gesteld door ouders die na het proberen van allerlei rekoefeningen, slapeloze nachten en aanhoudende pijn het ook wel eens fijn zouden vinden als hun kind voor even geen pijn zou voelen.

Bij last van groeipijn kunnen de natuurlijke Oscon voedingssupplementen verlichting bieden voor pijnklachten die ervaren worden. Het middel is sinds 1981 beschikbaar in Amerika en wereldwijd hebben mensen met groeipijn er goede ervaringen mee. Nu zijn de voedingssupplementen ook in de Benelux te krijgen via groeipijnspecialist.nl.

Hoe biedt Oscon ondersteuning bij Groeipijn?

De voedingssupplementen van Oscon zijn samengesteld uit natuurlijke producten. De gekozen hoofdingrediënten zijn: vitamine E en selenium. Om de waarde van deze ingrediënten beter te begrijpen wordt er dieper om op ingegaan.

Vitamine E

Bijna iedereen is wel bekend met deze vitamine. Vitamine E zit onder andere in zonnebloemolie, boter of appels. Volgens een uitgebreid onderzoek kan vitamine E bijdragen aan de verlichting van pijn die als ontstekingen aanvoelen. Dit komt door het ontstekingsremmende & antioxiderende effecten. Dit onderzoek is uitgevoerd door de Department of Pharmacology, Faculty of Medicine.

Selenium

Selenium is óók een antioxidant. Naast dat het zorgt voor een goede werking van de schildklier, zorgt het er ook voor dat je lichaam rode bloedlichaampjes en cellen beschermt tegen beschadiging.

Beide stoffen bevatten een antioxiderend effect. Antioxidanten zijn een verzamelnaam voor onder andere vitamine E, C, Seleen (Selenium) en bioactieve stoffen. Het effect van antioxidanten is dat ze weefsels en cellen helpen te beschermen.

 

Andere mogelijke oplossingen tegen groeipijn

Een andere vraag die vaak voorbij komt is ‘’Wat kun je doen wanneer je last hebt van groeipijn?’’. Naast de voedingssupplementen van Oscon zijn er ook nog andere mogelijkheden om te proberen de groeipijn te verminderen. In dit artikel komen 5 tips tegen groeipijn aan bod.

Hopelijk heb je nu een beter beeld hoe groeipijn kan worden verminderd. Voor meer informatie over groeipijn raden wij onze andere blogs aan. Tot slot is het belangrijk om te vermelden is dat Oscon een natuurlijk voedingssupplementen is en géén medicijn. Het kan wel ondersteunend werken bij groeipijnen.

Meer artikelen:

- Groeipijn bij kinderen

- Groeipijn knie

- Groeipijn bij volwassenen

- Alle artikelen over groeipijn

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »