• Lorem ipsum

Óók Sparta Rotterdam start met Oscon Softgels

28 Mei 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Sparta Rotterdam x Groeipijnspecialist.nl

Steeds meer BVO's weten ons te vinden. Hartstikke leuk. In navolging van de jeugdopleiding van FC Den Bosch en huidig contact met meerdere BVO's start nu ook Sparta Rotterdam met het gebruik van Oscon Softgels. Helaas zijn groeipijnklachten bij Sparta aan de orde van de dag. Daarom natuurlijk de keuze om hier wat tegen te gaan doen!

Huidige situatie groeipijn gerelateerde klachten

Jochem van der Meer, Manager Jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam, meldde zich bij ons na overleg met Medisch Coördinator Wouter de Vroome bij groeipijnspecialist.nl met de huidige situatie die zich voordoet bij de talenten van Sparta.

"De afgelopen jaren zien wij een constante piek in het aantal spelers met groeipijnklachten. Jaarlijks hebben we bij de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam zo'n 40 kinderen, die op enig moment tijdens hun tijd bij Sparta Rotterdam te maken krijgen met Osgood Schlatter of de Ziekte van Sever. Sommige kinderen hebben hier langer dan 6 maanden last van. Tot op de dag van vandaag zijn wij zoekende naar de beste behandelmethode."

Dat groeipijnklachten vaak voorkomen is natuurlijk niks nieuws. Dat er verhalen bekend zijn dat kinderen soms 6 maanden of langer last houden ook niet. Dat het er binnen één jeugdopleiding 40 per jaar zijn is natuurlijk veel. Sparta geeft hierbij aan de gezondheid van de spelers belangrijk te vinden en naar manieren te zoeken hoe dit te verlichten.

Hoe gebruik je Oscon Softgels?

Het is belangrijk om Oscon Softgels te nemen op aanvulling van de huidige actie die je al onderneemt. Blijf dus je belastbaarheid in de gaten houden. Blijf goed rekken om je spieren te verlengen. Blijf koelen na inspanning. Blijf verstandig met de klachten omgaan.

Oscon Softgels neem je twee keer per dag in. 's Ochtends bij het ontbijt en 's avonds bij het diner.

Doe dit 30 dagen lang. Óók als de klachten eerder verdwenen zijn.

Ervaringen met Oscon Softgels

Naar aanleiding van onze eigen ervaring waren we al enthousiast. Naar aanleiding van de reacties / reviews die we krijgen zijn we nóg enthousiaster geworden.

Wij kunnen wel aangeven dat het ondersteunend kan werken.. als andere dat doen is het natuurlijk nog beter!

Lees de reviews hier: https://www.groeipijnspecialist.nl/oscon-60-softgels.html

Speciale dank natuurlijk aan Wouter de Vroome & Jochem van der Meer voor het vertrouwen. We wensen alle talenten met groeipijnklachten een spoedig herstel toe!

Team groeipijnspecialist.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »