• Lorem ipsum

Meer informatie over antioxidanten?

16 Sep 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Antioxidanten!

We krijgen de laatste tijd iets vaker de vraag over antioxidanten, de werking hiervan, wat het precies is, hoe je dit binnenkrijgt en waarom iedereen hier voldoende van binnen zou moeten krijgen.

In dit artikel gaan we hier dieper op in. Na het lezen van dit artikel nog steeds vragen? Start een chat!

Wat zijn Antioxidanten?

Antioxidanten zijn eigenlijk niets meer dan een verzamelnaam voor stoffen zoals Vitamine E, Selenium, Vitamine C en meer. Deze stoffen krijgt iedereen die een 'normaal' voedingspatroon heeft al tot op zekere hoogte binnen. 

Wat doen Antioxidanten?

Antioxidanten vangen agressieve stoffen op die in een ongunstige situatie schade kunnen toebrengen aan weefsels en cellen bij mensen en kinderen. Antioxidanten kunnen dus helpen om deze stoffen op te vangen en hiermee (lange) termijn ziekten te voorkomen. 

Welke stoffen werken Antioxiderend? 

Dit zijn meerdere stoffen. Enkele hiervan zijn ook verwerkt in het natuurlijke voedingssupplement Oscon
Enkele stoffen zijn:
- Vitamine E
- Seleen / Selenium

Hoe krijg ik voldoende Antioxidanten binnen?

Over het algemeen zou iedereen voldoende antioxidanten binnen moeten kunnen krijgen vanuit een 'normaal' eetpatroon. Echter zien we dat veel mensen en kinderen op zoek zijn naar een hogere dosis antioxidanten op het moment dat er pijnen in het lichaam optreden die kunnen voelen als ontstekingen. 

Boost extra Antioxidanten

Voor een boost aan antioxidanten raden wij aan om 30 dagen lang 2 keer per dag een Oscon softgel in te nemen. Één bij het ontbijt en één bij het diner.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »