• Lorem ipsum

Middel tegen hielpijn

3 Jun 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Hielpijn is een erg vervelende klacht die iedereen soms kan ervaren. Bij sommige kinderen of volwassenen kan het echter lang aanhouden en de dagelijkse bezigheden beïnvloeden. In dat geval wil je er natuurlijk alles aan doen om zo min mogelijk pijn te hebben en minder belemmert te worden. Wij hebben diverse tips tegen hielpijn op een rijtje gezet, maar een van de grootste aanraders is toch wel Oscon. Lees verder om meer te weten te komen over dit middel tegen hielpijn. 

Oscon natuurlijke voedingssupplementen

Veel mensen die last hebben van hielpijn zijn op zoek naar een middel tegen hielpijn. Normale pijnstillers werken namelijk vaak maar tijdelijk of niet goed genoeg. Het kan moeilijk zijn om te sporten of zelfs te lopen en slapen. Wanneer de pijn zo sterk aanhoudt, ben je natuurlijk op zoek naar enige pijnverlichting. 

Gelukkig kunnen de Oscon softgels verlichting bieden bij last van hielpijn. Deze natuurlijke voedingssupplementen zijn sinds 1981 beschikbaar in Amerika en sinds kort ook in de Benelux via onze webshop. Wereldwijd hebben enorm veel mensen met hielpijn, maar ook met groeipijn, Osgood-Schlatter en de ziekte van Sever, goede ervaringen met Oscon. 

Hoe biedt Oscon ondersteuning bij hielpijn?

Oscon voedingssupplementen bestaan uit enkele natuurlijke producten die de pijn op verschillende manieren aanpakken. Twee hoofdingrediënten van Oscon zijn vitamine E en selenium. 

Vitamine E

Vitamine E is een vitamine die onder andere natuurlijk te vinden is in boter, brood en zonnebloemolie en werkt als antioxidant. Diverse onderzoeken laten zien dat vitamine E kan bijdragen aan de verlichting van pijn. Vooral pijn die te maken heeft met een ontsteking of zo aanvoelt kan worden verlicht door de ontstekingsremmende en antioxiderende effecten van de vitamine. 

Selenium

Een ander antioxidant in de samenstelling van Oscon is Selenium. Deze stof zorgt voor een goede werking van de schildklier, maar zorgt er ook voor dat je lichaam cellen en rode bloedlichaampjes beschermt tegen beschadiging. Beide stoffen hebben dus een antioxiderend effect, wat betekent dat weefsels en cellen worden beschermd.  

Aanvullende verlichting bij hielpijn

Naast Oscon zijn er nog andere dingen die je kunt doen bij hielpijn. Zo zijn er diverse oefeningen tegen hielpijn of kun je ermee naar de fysio. Een fysiotherapeut kan je helpen om ook te kunnen sporten met hielpijn. Daarnaast is het erg belangrijk om vooral de hielen niet te overbelasten als ze pijn doen. 

Er zijn dus diverse mogelijkheden om de symptomen van hielpijn aan te pakken. Voor meer informatie over hielpijn raden wij onze andere blogs aan. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Oscon een natuurlijk voedingssupplementen is en géén medicijn. Het kan wel ondersteunend werken bij verschillende pijnklachten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »