• Lorem ipsum

Vitamine E & hielpijn

30 Sep 2021
door Groeipijnspecialist.nl

Vitamine E & hielpijn

Hielpijn is een vervelende klacht waar je niet mee rond wilt blijven lopen. Je wilt er hoogstwaarschijnlijk dan ook alles aan doen om de pijn te verlichten. Gelukkig kun je verschillende dingen doen. Hierbij ligt het ene meer voor de hand dan het andere. Wist je bijvoorbeeld al dat vitamine E ook effectief werkt bij het verlichten van de pijn? In deze blog vertellen we je hier meer over, lees snel verder.

De functie van Vitamine E

Vele onderzoeken wijzen uit dat vitamine E meehelpt bij het verlichten van hielpijn. Vitamine E heeft namelijk invloed op functies in het lichaam die belangrijk zijn voor de gezondheid en het tegengaan van ziekte(progressie). Maar welke dagelijkse hoeveelheid vitamine E is goed om naar te streven? Het is voor vrouwen aan te raden om iedere dag 11 milligram vitamine E binnen te krijgen en voor mannen 13 milligram. Vitamine E zit in vele producten; plantaardige oliën, noten, zaden, vette vis, eieren, volkoren granen, groenten en fruit. Mocht je geen fan zijn van de eerder benoemde producten, dan raden we aan op supplementen met vitamine E te consumeren.

Oefeningen en supplementen bij hielpijn

Wat je verder nog kunt doen om je hielpijn te verlichten? Rek- en strekoefeningen. Je pakt hiermee dan ook een belangrijke oorzaak van hielpijn aan; korte of stijve spieren in de voeten. Ook zijn de spieren in de voet vaak te slap, daar kun je krachtoefeningen voor doen. Daarbij zijn er natuurlijke middelen waar je gebruik van kunt maken zoals de voedingssupplementen van Oscon. Deze supplementen bieden verlichting van de pijn en helpen je bij een beter herstel.

Meer tips?

We hopen je met deze blog te hebben voorzien van de nodige tips voor het verlichten van je hielpijn. We adviseren dan ook om er vandaag nog mee aan de slag te gaan! Benieuwd naar nog meertips tegen hielpijn? Lees dan nu verder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »