• Lorem ipsum

Groeipijnspecialist is een webshop die zich richt op alles wat met groeipijn te maken heeft. Door groeipijn kunnen bijvoorbeeld de Ziekte van Sever of Osgood-Schlatter ontstaan. Op onze website vind je meer informatie over deze onderwerpen en hoe het Oscon supplement kan ondersteunen bij deze aandoeningen. 

Wij hebben deze webshop opgezet omdat we zelf goede ervaring hebben met Oscon uit de tijd dat we zelf nog flink in groei waren. Dit product is een voedingssupplement dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Een aantal jaar geleden hebben we een eerste poging gedaan om dit mooie product ook vanuit Nederland te gaan verkopen. Na meerdere pogingen en verzoeken tot contact is het ons eindelijk gelukt om Oscon vanuit Nederland door de hele Benelux te gaan distribueren. 

De supplementen van Oscon worden wereldwijd door tienduizenden sporters gebruikt en het product heeft bewezen resultaten sinds 1981. Alle informatie op onze website hebben we naar eer en geweten vermeld of is gebaseerd op berichten van experts. Wij bieden een snelle levering van de supplementen en verzenden deze gratis vanaf 2 stuks in Nederland en België. Meer weten over ons product? Lees dan meer informatie in onze blogs of neem even contact met ons op. 

GRATIS advies

Wij van groeipijnspecialist begrijpen dat het soms lastig kan zijn om producten via het internet te bestellen. Zeker op het gebied van voedingssupplementen is een juist advies van belang. Mocht je vragen en/of ondersteuning nodig hebben stuur dan een email naar: [email protected]. Wij helpen je graag! 

GRATIS verzenden vanaf 2 potjes Oscon / €50,-

Elke bestelling die je voor 18:00 uur plaatst op een werkdag, wordt meestal binnen 1 dag (uiterlijk 3 dagen) geleverd bij jouw thuis of op je werk door PostNL/DHL/DPD. Wij verzenden elke bestelling vanaf € 50,- gratis en alle prijzen die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW.

Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd door PostNL/DHL/DPD. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment van afleveren? Dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of PostNL/DHL probeert het pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL/DHL punt geleverd worden, waar je het pakket vervolgens kunt afhalen. PostNL/DHL zal dit melden d.m.v. een briefje in de brievenbus. Ook in de online trackinggegevens is terug te vinden waar het pakket wordt afgeleverd.

Discrete levering

Wij verzenden alle producten discreet. Niemand zal zien dat de producten afkomstig zijn van onze webwinkel. De producten worden verpakt in een neutrale doos. Als afzender gebruiken wij de naam "Universal Body & Mind Group" zodat alleen jij weet dat het pakket van ons afkomstig is.

 

Bezorgproces

Wanneer je op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je de producten meestal de volgende dag in huis. Wij zorgen dat je de levering nauwkeurig in de gaten kunt houden. Dat doen wij door je constant op de hoogte te houden:

  1. Direct na bestelling (Orderbevestiging)
    Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de orderbevestiging.
  2. Verzendbevestiging (Track&Trace gegevens)
    Wanneer wij jouw order hebben verwerkt en verzonden, ontvang je weer een e-mail met de tracking gegevens van jouw zending.

 

Natuurlijke producten

Groeipijnspecialist.nl gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten welke hieronder zijn omschreven:

 

Hoofdingrediënten:

- D-a-tocopherol E 400iu (Vitamine E)
- Elemental Selenium

 Overige ingrediënten:

- Gelatine
- Glycerine
- Carob extract
- Water
- Zonnebloem Lecithine
- Silica
- Titaandioxide 

Betaalmogelijkheden

Wij proberen zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden. Op dit moment kun jeafrekenen via de volgende betaalmethodes:

iDEAL 

Via iDEAL kun je kiezen uit de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor iDEAL wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Bancontact/Mister Cash

De Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor Bancontact/Mister Cash wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

SOFORT Banking

Een zeer populaire manier van betalen in Duitsland. Het betalen via SOFORT Banking is gratis. Wanneer je kiest voor SOFORT Banking wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De betaalmethode Belfius Direct Net is gratis. Wanneer je kiest voor Belfius Direct Net wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Wij accepteren de volgende kaarten: Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Het betalen met een Creditcard is gratis. Wanneer je kiest voor Creditcard wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

PayPal

Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor PayPal wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

KBC-betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Het is een veilige manier om aankopen te doen op het internet. Betalingen worden direct geregistreerd bij ons in het systeem waardoor je jouw bestelling zeer snel zal ontvangen.

SOFORT BANKING

Betaal veilig en gratis met SOFORT Banking op onze website, en ontvang je producten snel in huis.

Klarna

Betaal veilig en achteraf via Klarna.